Menu
Publicitat.-

La Policia Local de Tavernes recupera una motocicleta robada i detén l’autor

  • Escrit per LVDLV

AJUNTAMENT DE TAVERNESSOCIETAT.- Els fets ocorregueren la vesprada del passat dimecres, dia 28 de juny, a la platja de Tavernes.

La Policia Local de Tavernes va recuperar una motocicleta robada a la platja de Tavernes el dimecres passat i va detindre a l’autor.

Els fets van ocórrer a les 20 hores quan un jove de 16 anys va comunicar a la Policia Local que li havien robat la moto amb intimidació. El propietari del vehicle va fer una descripció de l’autor del robatori i les patrulles de la Policia van iniciar la recerca de la moto i de l’autor a Tavernes, que van ser localitzats poc després gràcies a una ràpida actuació.

El detingut, un jove de 19 anys veí de Tavernes i amb un ampli historial delictiu, va ser traslladat a la caserna de la Guàrdia Civil i posat a disposició judicial.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.