Menu
Publicitat.-

L’Ajuntament de Tavernes amplia l’aparcament del sector 6 a la platja de Tavernes

  • Escrit per LVDLV

Foto aparcamentSOCIETAT.- Amb esta actuació, l'Ajuntament habilita 7.000 metres quadrats més per a dedicar-los a aparcament i millorar els serveis públics de la platja.

L’Ajuntament de Tavernes ha ampliat en 7.000 metres quadrats l’aparcament del sector 6 de la platja de Tavernes, que es troba al costat de l’església.

En total, este aparcament gratuït disposarà d’11.000 metres quadrats que pretenen solucionar els problemes d'aparcar en l’avinguda de la Marina, i així millorar els serveis de la platja de Tavernes.

A més, l’Ajuntament està netejant diversos espais per a facilitar el seu ús als veïns i estiuejants.

L’any passat ja es va habilitar un nou aparcament gratuït en la platja de Tavernes de 3.000 metres quadrats, amb accés pel carrer Illes Balears, al costat de l’avinguda de la Marina. L'objectiu és dotar de llocs adequats perquè els residents i turistes puguen deixar els seus vehicles i, així, descongestionar l'avinguda.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.