Menu
Publicitat.-

L’Ajuntament de Tavernes neteja el Clot de la Font i es prepara per al porrat del Dia de la Sang

  • Escrit per LVDLV

foto clot de la fontSOCIETAT.- Es tracta d’un paratge natural i una zona molt visitada pels veïns de Tavernes i pels turistes d’altres pobles durant la festa del Dia de la Sang, el dimecres dia 12 de juliol.

La brigada municipal de l’Ajuntament de Tavernes està duent a terme faenes de neteja del paratge natural del Clot de la Font. Entre les tasques que han realitzat ha estat buidar la bassa per tal de retirar les canyes i la brutícia. A més, hi ha previst pintar les parets.

Tot amb l’objectiu de poder sanejar l’aigua i mantenir l’entorn net. Així, l’Ajuntament de Tavernes prepara el paratge natural per al dimecres dia 12 de juliol, quan es celebrarà el porrat del Dia de la Sang.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.