Menu
Publicitat.-

Tavernes dóna la benvinguda als xiquets sahrauís

  • Escrit per LVDLV

foto grup xiquetsSOCIETAT.- Enguany han arribat 16 xiquets a la Safor, 6 a la Valldigna, que passaran els mesos de juliol i agost amb les seues famílies acollidores.

L’Ajuntament de Tavernes ha rebut este matí, en el saló de plens, els 16 xiquets sahrauís que han arribat a la comarca de la Safor amb el programa Vacances en Pau que du a terme l’Associació Comarcal d’Ajuda al Poble Sahrauí (ACAPS).
L’alcalde, Jordi Juan, i regidors de la corporació municipal els han donat la benvinguda en el saló de plens de l’ajuntament.

Jordi Juan ha manifestat “una gran alegria per poder demostrar de nou que Tavernes és un municipi solidari i que sempre estem al costat de la gent que ho necessita. En eixe sentit, és molt d’agrair el treball que fan les famílies acollidores per donar un horitzó de vida digna als xiquets sahrauís que visiten la nostra terra durant estos dos mesos. Com sempre, l’Ajuntament atén a les necessitats dels col·lectius més vulnerables, estem al costat de l’Associació ACAPS i al costat de les famílies i els xiquets”.

El president d’ACAPS, Salvador Pallarés, ha explicat que fa dos dies que han arribat els xiquets i estan acostumant-se a les famílies. “Volem agrair eixa solidaritat, eixa ajuda i col·laboració que rebem de l’Ajuntament i que vam rebre l’any passat, que és per a nosaltres una injecció important per a continuar fent el nostre treball”.

La Regidoria de Serveis Socials ha preparat per a hui diverses activitats com una visita teatralitzada al monestir de Santa Maria de la Valldigna i un dinar en la torre de guaita de Tavernes.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.