Menu
Publicitat.-

L’Ajuntament invertirà 164.000 euros del Fons de Cooperació Municipal de la Comunitat Valenciana

  • Escrit per LVDLV

AJUNTAMENT DE TAVERNESSOCIETAT.- Entre les actuacions hi ha previst millorar l’enllumenat públic del polígon industrial del Pla, invertir en edificis educatius i en la Casa de la Cultura, i reparar i conservar l’enllumenat públic general.

L'Ajuntament va aprovar en el Ple del dia 3 de juliol una modificació de crèdit per valor de 164.000 euros del Fons de Cooperació Municipal de la Comunitat Valenciana.
Es tracta d’un mecanisme nou de finançament per a les entitats locals en què la Generalitat i la Diputació de València aporten la mitat del fons cada una.

De moment, tal com va explicar el regidor d’Hisenda, Perfecto Benavent, l’Ajuntament ha rebut la part de la Diputació, i es destinaran 60.000 euros a la millora de l’enllumenat públic del polígon industrial del Pla mitjançant mesures d’eficiència energètica, 40.000 euros a la reforma d’edificis educatius, 19.000 euros més al manteniment del motors i les barres electrificades i el cortinatge nou de la Casa de la Cultura, i 15.000 euros en la reparació i conservació de l’enllumenat públic general.
Entre altres inversions hi ha el deshumidificador de l’arxiu municipal, que costa 10.000 euros, despeses de turisme i de la platja per valor de 13.000 euros i els contractes d’estudis d’obres que sumen 6.100 euros.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.