Menu
Publicitat.-

Controlat l’incendi que afectava la muntanya de Rafael de Tavernes de la Valldigna

  • Escrit per LVDLV

fotoSOCIETAT.- A hores d’ara ja s’han retirat els bombers i mitjans aeris i queda una brigada forestal vigilant que no revife el foc.

El Centre de Coordinació d’Emergències ha declarat per controlat l’incendi a la muntanya de Rafael de Tavernes, prop del cementeri municipal, al voltant de les 14:15 hores. A hores d’ara queda alguna zona calenta que està sent controlada pels efectius d’emergències, però ja s’han extingit els focus que hi havia.

El foc ha obligat a mobilitzar les brigades forestals de la Diputació de València, una dotació de bombers, la Policia Local, la Policia Autonòmica, Protecció Civil i Guàrdia Civil. A més, dos hidroavions s’han enlairat per accelerar l’extinció del foc, ja que es tracta d’una zona pròxima als paratges del Racó de Joana i Sant Llorenç.

L’incendi s’ha declarat este matí al voltant de les 13 hores a causa d’una espurna mentre una persona treballava amb una radial en una tanca de publicitat metàl·lica.
Segons una primera estimació, s’ha cremat al voltant d'una hectàrea.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.