Menu
Publicitat.-

La Policia Local de Tavernes rescata un xiquet en caure des del sostre d’una vivenda

  • Escrit per LVDLV

Foto sostre trencatSOCIETAT.- Familiars i amics van cridar la Policia en veure que feia hores que no localitzaven el menut de 9 anys.

La Policia Local de Tavernes va rescatar ahir, al voltant de les 18 hores, un xiquet que havia caigut des del sostre d’una casa en el carrer de Sant Joan Baptista.
Sembla que la família feia hores que estava buscant-lo i, en veure que no apareixia, van avisar la Policia. Els agents es van traslladar fins a la casa del xiquet per a iniciar la cerca i, en pujar al terrat, van veure que el sostre de la casa contigua estava trencat.

En comprovar que el xiquet es trobava dins de la casa i la propietària no hi era, perquè viu a l’estranger, van haver de forçar la porta i atendre el menut. Els policies van comprovar que el menor estava ferit, però conscient, i finalment un SAMU el va traslladar a l’hospital on continua ingressat.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.