Menu
Publicitat.-

La platja de Tavernes ofereix passar una nit de cinema vora mar

  • Escrit per LVDLV

cartell cine juliolSOCIETAT.- L’Ajuntament de Tavernes convida a gaudir el dimecres dia 19 de juliol de la projecció gratuïta de la pel·lícula Angry Birds a la platja, en una pantalla inflable de 90m.

El Patronat Provincial de Turisme de València organitza Cinema a les platges, cinema a l’aire lliure. Durant els mesos de juliol i agost es projectaran pel·lícules en les platges de Tavernes de la Valldigna, Cullera, Gandia, Oliva i Sueca, entre moltes altres.

La cartellera de Tavernes inclou les pel·lícules Angry Birds. La pel·lícula, per al dia 19 de juliol, i Kung Fu Panda 3, que està prevista per al 23 d’agost.

L’Ajuntament recorda als espectadors que poden portar cadires o tovalloles per a asseure’s en l’arena i mirar la pel·lícula. La projecció començarà a les 22:00 hores.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.