Menu
Publicitat.-

L’Ajuntament de Tavernes inicia les obres de modernització de les zones de joc dels passeigs de Lepant i del País Valencià

  • Escrit per LVDLV

Foto parc passeig Pais ValenciaSOCIETAT.- S’invertiran 116.000 euros per a millorar i modernitzar els dos parcs infantils de Tavernes.

L’Ajuntament de Tavernes ha començat les obres de millora de la zona de jocs dels passeigs de Lepant i del País Valencià.
L’objectiu és modernitzar i remodelar els jocs infantils, així com ampliar l’àrea de jocs en el cas del passeig del País Valencià. A este parc s’hi destinen 59.000 euros per a dotar-lo d’una zona de jocs múltiples, amb un element de grans dimensions que fins ara no s’havia instal·lat a Tavernes, i repavimentar amb cautxú.

Estes actuacions s’afigen a l’obra Reforma de la zona verda del passeig de Lepant, que ja està en marxa. Els treballs es centren a repavimentar la zona amb cautxú, remodelar els espais enjardinats amb gespa artificial i col·locar també una zona de jocs múltiples. Per a dur avant esta reforma integral, l’Ajuntament, hi destinarà vora 57.000 euros.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.